7 sentyabr 2019

HOTREC prezidenti cənab Jens Zimmer Christensen Azərbaycana səfər etmişdir

HOTREC prezidenti cənab Jens Zimmer Kristensen və keçmiş vitse-prezidenti və AHA-nın məsləhətçisi Dr.Akos Niklai 2-7 sentyabr tarixlərində Azərbaycana səfər etdi.

HOTREC prezidenti cənab Jens Zimmer Christensen, keçmiş vitse-prezidenti və AHA-nın məsləhətçisi Dr. Akos Niklai 2-7 sentyabr tarixlərində Azərbaycana səfər etdi. Bakının köhnə küçələrini araşdırmaqdan tutmuş, Azərbaycanın bölgələrinə fantastik bir səyahətə qədər, cənab Kristensen, Azərbaycan mədəniyyətinin gözəlliyi , dadlı milli mətbəxi və yerli qonaqpərvərliyi ilə tanış oldu. J. Christensen, İntour Sammitində çıxış edərək AHA-nın Azərbaycanın qonaqpərvərlik sənayesinə gətirəcəyi müsbət dəyişiklikləri vurğuladı. Sentyabrın 4-də cənab Kristensen və Dr.Akos Niklai STA və ATB rəhbərliyi, Ekologiya Nazirliyi və AFSA sədri ilə qonaqpərvərlik sənayesinin mövcud vəziyyətini və ölkədəki təsirini müzakirə etmək, ən yaxşı təcrübələri bölüşmək üçün rəsmi görüşlər keçirdi.